Om oss

Om selskapet vårt

Lillestrøm Logistikk

Vi har vært et pulserende og ungt transportfirma fra dag én. Vi begynte vår reise i 2018, og i dag er vi et av de mest dynamiske og raskest voksende transportselskapene i Norge. Med Gaselle-prisen 2022 i lommen, har Lillestrøm Logistikk bevist at vi har styrken og vekstevnen til å overgå oss selv, gang etter gang.

Vår lokale transport av stykkgods og budtjenester er bygget på en moderne og robust flåte, med over 26 kjøretøy og en dyktig stab på over 45 ansatte. Vår lidenskap ligger i å levere profesjonell veitransport, uansett hvor du er i Oslo og Viken. Vi er alltid klare til å hente og levere, dør til dør.

Din partner for transport

Vårt mål er å hjelpe våre kunder til å bli enda bedre. Det gjøres best gjennom langsiktige, effektive og sikre transporttjenester du kan stole på. Vår stab gjør alltid sitt ytterste for deg som kunde, og neste ledd i denne prosessen er åpningen av en egen terminal, nettopp for å kunne levere enda mer sømløs service til alle våre kunder.

Veien til suksess

Med lang erfaring innen ulike typer transport og logistikk, har vi erfarne sjåfører som er effektive, motiverte og selvstendige. Vi tror på enkeltmenneskets mulighet til å gjøre en forskjell, og vi er stolte av å ha et team som lever opp til denne overbevisningen hver eneste dag.

0
Fullførte leveringer
0
Fornøyde kunder
0
Kjørte kilometer
0 +
Ansatte
Vårt oppdrag

Sikre reiser, i takt med tiden

Vi overvåker kontinuerlig alle kjøretøy via GPS.

Vår flåte på over 26 kjøretøy er kjernen i vår virksomhet. Alle er tilpasset ulike dimensjoner og nyttelast, og er nøye utvalgt for å oppfylle de høyeste teknologiske standardene i bransjen. Med kjøretøy fra pålitelige merker som Renault, Mercedes og Peugeot, kan vi garantere en jevn og sikker reise for alt vi transporterer. Vi gir tilbake til lokalsamfunnet Vi tror på å gi tilbake. Når vi har muligheten, støtter vi allmennyttige organisasjoner og er stolte sponsorer av den lokale fotballklubben, AFSK Aurskog Finstadbru Sportsklubb. Vi skal være mer enn bare et transportselskap – vi skal være en positiv del av lokalsamfunnet. Ta steget mot en smartere, smidigere, lokalt forankret og grønnere fremtid, med Lillestrøm Logistikk AS. Vi gleder oss til å ha ditt gods med på reisen!
Historien til bedriften din

Historie

I 2018 grunnla Artur Stolinski Lillestrøm Logistikk AS med en 8-palls Renault Master.

2020

I 2023 fortsatte vi satsningen på bærekraft og grønn transport, med innkjøp av vår første biogassbil.

2023

2018

I 2020 så vi mot fremtiden og tok den første elbilen inn i vår flåte.

2023

I 2023 feirer Lillestrøm Logistikk fem fantastiske år på veien

Historien til bedriften din

Historie

● I 2023 fortsatte vi satsningen på bærekraft og grønn transport, med innkjøp av vår første biogassbil.

2023

● I 2023 feirer Lillestrøm Logistikk fem fantastiske år på veien

2023

I 2018 grunnla Artur Stolinski Lillestrøm Logistikk AS med en 8-palls Renault Master.

2018

● I 2020 så vi mot fremtiden og tok den første elbilen inn i vår flåte.

2020